fbpx

Ce spun mamele despre pompele Spectra

La sfatul unei bune prietene, am testat pompa electrică de sân Spectra 9 Plus. Până atunci am folosit doar pompe manuale, deci credeam că știu ce se va întâmpla. Însă nu a fost deloc așa cum mă așteptam și din momentul în care am așezat pompa la sân, am simțit de parcă aș fi pus-o pe Maria la sân. Aceasta minunăție de pompă face un masaj ușor sânului (asemănător celui făcut de bebeluș), stimulând astfel într-un mod natural glandele mamare să producă lapte. Este foarte silențioasă și ușor de manevrat. Doar asamblezi piesele, așezi pompa pe sân și te relaxezi. Este foarte bună pentru mămicile care vor să-și alăpteze bebelușii cât mai mult timp, dar care sunt nevoite să și plece de acasă (Ellie White, cântăreață- folosește Spectra 9+)

Acum, pompa e accesoriul meu preferat. Stă lângă fotoliul de alăptat, o folosesc când bebe suge de la un sân, când stau în pat lângă soțul care doarme, când mănânc sau mă plimb prin casă. Este extraordinară și fără ea…probabil aș pompa la o altă pompă, la nivelul 1, spunând după fiecare pompare un “au”(Arina M.O -folosește Spectra 9)

În centrul oricărei acțiuni ori campanii pe care le-am derulat, au stat, mereu, mamele. De 6 ani de zile, suntem în contact permanent cu mamele, ținem cont de feedback-ul primit, oferim suport și sprijin în alăptare, răspundem la întrebări, desființăm mituri. Mamele sunt cele mai bune ambasadoare ale brandului nostru, așadar pentru noi contează enorm părerea mamelor care folosesc pompele SpectraAnca Leibovici, Spectra Romania.

La începutul verii, inspirați de contrastele maternității, de provocările cu care mamele se confruntă, mai ales la început de drum, Spectra Romania a demarat campania #MameleDescoperă, în cadrul căreia, rând pe rând, mamele au descopera deopotrivă avantajele și beneficiile alăptării, dar și importanța stării de bine atunci când trec prin acest proces.

Ce spun mamele care folosesc pompele Spectra

Și, pentru că cea mai bună sursă de inspirație o reprezintă experiențele altor mame, în centrul campaniei #mameledescopera, au stat, poveștile.Iar dacă cele mai bune ambasadoare ale brandului Spectra sunt tocmai mamele care folosesc pompele de sân, mamele au povestit ce părere au despre acestea.

Răspunsurile agregate, bazate exclusiv pe experiența personală a fiecărei mame, au fost adunate într-un material video, care să servească drept inspirație pentru toate mamele la început de drum, pe care vă invităm să-l urmăriți.

https://www.youtube.com/watch?v=WphPj9KMmoo&ab_channel=SpectraRomania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.