fbpx

Cumpararea unei pompe de san poate fi complicata. Pe piata sunt multe modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Fiecare pompa are o gramada de caracteristici tehnice, iar fiecare mamica are o alta pompa preferata. Aceste lucruri care nu fac decat sa ingreuneze luarea unei decizii in achiztia pompei de san.

Dar care este cel mai important lucru pe care o mamica trebuie sa il aiba in vedere cand cumpara o pompa de san ?

– Sa nu o doara cand o foloseste.

Acum vine intrebarea:

– Cum isi poate da cineva seama daca pompa de san o sa fie potrivita fara sa o testeze ?

Iar raspunsul este cumva logic:

– Pompa trebuie sa aiba cat mai multe nivele de reglaj pentru viteza de extragere. Daca o pompa are 2-3 nivele de reglare este foarte posibil ca ele sa nu se potriveasca. Reglajul trebuie sa fie foarte fin intrucat sanii sunt in general sensibili.

Recomandarea noastra este atunci cand achizitionati o pompa de san sa verificati cate nivele de reglaj a vitezei are. Pentru a va asigura ca nu dati bani degeaba pe o pompa de san pe care sa nu o puteti folosi din cauza durerilor recomandarea este :

– 5 viteze – Minim

– 10 viteze – Bine

– peste 10 viteze – Perfect

Exact din aceasta frica de durere multe mamici aleg sa isi cumpere o pompa manuala, astfel incat sa poata controla ele viteza de extragere. Problema cu pompele manuale este ca ele au o eficienta scazuta, iar cele care le recomanda fie au foarte mult lapte fie au facut muschi in urma folosiriilor ( incercati sa faceti un exercitiu – inchideti si deschideti palma timp de 15 minute, apoi repetati asta de cateva ori pe zi si apoi inmultiti asta cu perioada pentru care estimati ca veti alapta )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.