fbpx

Cumpararea unei pompe de san poate fi complicata. Pe piata sunt multe modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Fiecare pompa are o gramada de caracteristici tehnice, iar fiecare mamica are o alta pompa preferata. Aceste lucruri care nu fac decat sa ingreuneze luarea unei decizii in achiztia pompei de san.

Dar care este cel mai important lucru pe care o mamica trebuie sa il aiba in vedere cand cumpara o pompa de san ?

– Sa nu o doara cand o foloseste.

Acum vine intrebarea:

– Cum isi poate da cineva seama daca pompa de san o sa fie potrivita fara sa o testeze ?

Iar raspunsul este cumva logic:

– Pompa trebuie sa aiba cat mai multe nivele de reglaj pentru viteza de extragere. Daca o pompa are 2-3 nivele de reglare este foarte posibil ca ele sa nu se potriveasca. Reglajul trebuie sa fie foarte fin intrucat sanii sunt in general sensibili.

Pompa de san

Recomandarea noastra este atunci cand achizitionati o pompa de san sa verificati cate nivele de reglaj a vitezei are. Pentru a va asigura ca nu dati bani degeaba pe o pompa de san pe care sa nu o puteti folosi din cauza durerilor recomandarea este :

– 5 viteze – Minim

– 10 viteze – Bine

– peste 10 viteze – Perfect

Exact din aceasta frica de durere multe mamici aleg sa isi cumpere o pompa manuala, astfel incat sa poata controla ele viteza de extragere. Problema cu pompele manuale este ca ele au o eficienta scazuta, iar cele care le recomanda fie au foarte mult lapte fie au facut muschi in urma folosiriilor ( incercati sa faceti un exercitiu – inchideti si deschideti palma timp de 15 minute, apoi repetati asta de cateva ori pe zi si apoi inmultiti asta cu perioada pentru care estimati ca veti alapta )

P.s Daca sunteti din Bucuresti noi oferim posibilitea de a testa pompele la sediul firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.