fbpx

Pompa de san electrica dubla Spectra S2

769.00 ron

pretul include TVA

Pompa de san Spectra S2 dispune de multe caracteristici nemaipomenite si a fost gandita astfel incat sa vina in intampinarea mamelor care vor o pompa eficienta si puternica, care sa sustina alimentatia micutilor, dar care sa aiba si functii care sa faca viata un pic mai usoara.

Vei ramane placut surpinsa de modelul revolutionar Spectra S2, o pompa complet diferita  fata de ceea ce ai vazut pana acum pe piata. Pompa de san Spectra S2 este un model sofisticat, puternic, tip spitalicesc, cu setari usor de ajustat si functii suplimentare cum ar fi lumina de fundal pentru pompare pe timpul noptii si timer- toate acestea la un pret mult mai mic fata de asteptarile mamicilor.

La fel ca toate modele de pompa de san Spectra si modelul S2 are un sistem inchis –  dispune de o bariera fizica intre lapte si pompa ce asigura igiena si performanta motorului.

Cu o putere de suctiune de pana la 300 mmHg si posibilitatea de a fi utilizata atat ca pompa simpla, cat si ca pompa dubla, plus o multime de alte caracteristici, pompa Spectra S2 reprezinta un model de ultima generatie ce vine in sprijinul mamicilor.

Modelul S2 este extrem de usor de manevrat, multumita butoanelor de reglaj. Acest lucru va permite sa setati viteza si modul de functionare al pompei, astfel incat sa fie adaptat nevoilor organismului dvs.

Puterea de suctiune este ajustabila atat atunci cand pompa se afla in modul de stimulare al lactatiei  (masaj), cat si in modul de extragere. Include timer si lumina de fundal pentru pomparea pe timpul noptii. Deasemenea, modelul S2 este unul foarte silentios.

Filtru de protectie pentru flux invers

  • Protejeaza, pe durata pomparii, laptele impotriva bacteriilor, a mucegaiului si a virusilor.
  • Mentine furtunul uscat, prevenind circulatia aerului intre laptele extras si furtunul pompei, pe durata pomparii.
  • Multumita acestui filtru nu mai trebuie sa curatati interiorul ingust al furtunului.

Experienta dvs. de pompare va fi una personalizata

  • 2 moduri de functionare cu buton pentru stimularea lactatiei (masaj). Puterea de suctiune si viteza sunt ajustabile atat in modul de stimulare a lactatiei (masaj), cat si in modul de extragere.
  • Fiecare mama poate personaliza setarile pompei in functie de nevoile organismului sau si urmarind fluxul de lapte, poate sa gaseasca cele mai bune setari la fiecare utilizare a pompei.

Tehnologia utilizata de modelul Spectra S2  le permite mamicilor sa seteze nivelul de suctiune astfel incat sa beneficieze de un maximum de confort cu un minim de zgomot.

Motorul acestei pompe eficiente si confortabile cantareste doar 1 kg! Pompa Spectra S2 functioneaza cu alimentator AC.

Pompele Spectra sunt binecunoscute in toata lumea

Incepand cu anul 1999 pompe de san Spectra au devenit un etalon de calitate in tari precum SUA, Australia, Anglia, Franta, Germania, Suedia, Finlanda, Israel, Africa de sud, etc Detinem cerificarile KGMP, ISO 9001, ISO 13485, CE(certificatul european de calitate) FDA(Certifcat de calitate in SUA )

Vom continua sa dezvoltam tehnologia de extragere a laptelui astfel inca sa ajutam cat mai multe mame din intrega lume.

Sigur si igienic - Sistem anti-reflux

Pompa este dotata cu sistem anti-reflux care impiedica patrunderea laptelui in furtun. Filtrul de protectie creeaza o bariera fizica intre motorul pompei pentru san si lapte.

Shh~ zgomot foarte redus, chiar si dimineata

Poti pompa in liniste chiar langa bebelusul tau, cand acesta doarme. Zgomotul facut de pompa (43,5 db) este mai mic decat al unui ventilator (45 db).

Poti verifica timpul de cand pompezi. Dupa 30 min, pompa se opreste automat

Este foarte util pentru a nu iti forta sanii prea mult. Spectra este atenta la detaliile care conteaza.

Pompare delicata cu functia de Masaj

O pompare trebuie intotdeauna sa incepa cu functia de masaj. Aceasta imita suptul bebelusului si stimuleaza lactatia. Folosind aceasta functie vei avea o extragere a laptelui fara dureri.

BPA free

Este realizata din materiale eco friendly ca Polopropilena si lichid de silicon.

Conform standardelor si legilor UE in vigoare nici un biberon care contine BPA nu ar trebui comercializat.

2 niveluri de iluminare

In timpul pomparii de noapte ,datorita pompei SPECTRA S2+ nu trebuie sa mai aprindeti lumina in camera, deranjand astfel bebelusul. Vedeti si atunci de cat timp pompati si care este viteza de pompare. Sunt micile detalii care in acele momente conteaza.

Creata pentru a pompa la ambii sani simultan

O pompare simultana la ambii sani reduce cu 50% timpul alocat acestei operatiuni (timp pretios pe care puteti sa il petreceti alaturi de bebelus).

Meniu